News * News & Announcements
English Ελληνικά

Login

Νέα & Ανακοινώσεις

Current Articles | Categories | Search | Syndication

Monday, October 03, 2011
ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥΛΙΩΝ 2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
By Delta @ 1:26 PM :: 623 Views :: 1 Comments :: :: Announcements
 

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥΛΙΩΝ 2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Άλλη μια ευκαιρία για να γιορτάσουν τα πουλιά είχαν οι μικροί μας κυρίως φίλοι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην Πλατεία Φάρου της Αλεξανδρούπολης.

Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, κατασκευή «σελιδοδείκτη – πουλιών», παρατήρηση πουλιών της πόλης.

Ταυτόχρονα, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μάθουν ποια πουλιά θα επισκεφτούν την πόλη της Αλεξανδρούπολης το χειμώνα, ενώ κέρδισαν μικρά δώρα αναγνωρίζοντας 6 είδη πουλιών του Δέλτα Έβρου, από φωτογραφίες που είδαν.

183 παιδιά και μεγάλοι ψήφισαν το αγαπημένο τους είδος πουλιού. Νικητής αναδείχτηκε το Φλαμίγκο με 53 ψήφους, ενώ δεύτερη ήταν η κουκουβάγια με 20 ψήφους.

 

 

Η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στη μετανάστευση και είχε τίτλο «Σώστε τα μεταναστευτικά πουλιά».

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία κάθε χρόνο από το 1997, τη Γιορτή Πουλιών και φέτος θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ΑΠΟΚΔΑ για τη συνεργασία τους και την παραχώρηση του χώρου.
 

Ελένη Μακρυγιάννη.

Φορέας Διαχείρισης

Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου.

 

 

Rating
Comments
By opticien le moins cher @ Friday, February 10, 2012 11:37 AM
opticien

Click here to post a comment
Privacy Statement  |  Terms Of Use   |  Copyright 2008 by Evros-Delta