gr

1-1628593829

barkada

Τυχαία φωτογραφία

  • Δακτυλίωση πουλιού, Δέλτα Έβρου 2011 / Ringing bird Evros Delta 2011 (E. Stets )
wallpapers

Στο Δέλτα του Έβρου, μου αρέσει να:

Ολοκλήρωση Καμπάνιας παράκτιων καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου

Οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν και ήταν μεγάλη μας η χαρά που σας συναντήσαμε όλους από κοντά στην Καμπάνια παράκτιων καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου, που διεξήχθει και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 3 Ιουλίου.

Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης, με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Αντιδημαρχίας Φερών, του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης και τη συμμετοχή του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα Έβρου και άλλων τοπικών συλλόγων, σχολείων και εθελοντών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Eco-Conscious Minds to Stop Pollution in the Valuable Wetlands of Black Sea Basin – BioLearn» (Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας), που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Black Sea Basin, κατάφεραν να συλλέξουν ένα σημαντικό όγκο απορριμμάτων και από τα δύο σημεία που επιλέχθηκαν για τον καθαρισμό.

Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά την καλύτερη διάθεση όλων των συμμετεχόντων, η δράση αυτή ολοκληρώθηκε ομαλά και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!!

Προσθήκη σχολίου

eok epperaa ypourg

espa

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Ταμείο
Περιφερειακής Ανάπτυξη
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιλογή γλώσσας

enggr

Αναζήτηση

Διαγωνισμοί

diavgia
joomla 1.7