gr

1-1628593829

barkada

Τυχαία φωτογραφία

  • Μαυροκέφαλες πάπιες / Tufted Ducks (Aythya fuligula) (Α. Athanasiadis)
wallpapers

Στο Δέλτα του Έβρου, μου αρέσει να:

Ο 21ος Ποδηλατικός Γύρος Τραϊανούπολης στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου

Την Κυριακή 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο 21ος Ποδηλατικός Γύρος Τραϊανούπολης, ο οποίος είχε λείψει σε όλους μας. Η πανδημία στέρησε στην περιοχή μας τα τελευταία δύο χρόνια την όμορφη αυτή αθλητική εκδήλωση, έτσι η χαρά μας ήταν τριπλή που υποδεχτήκαμε τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες στο Κέντρο Πληροφόρησης.

Ο καλός καιρός ευνόησε όλους τους συμμετέχοντες, για τους οποίους η τελευταία στάση πριν την ολοκλήρωση του Ποδηλατικού Γύρου ήταν το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου. Αφού δροσίστηκαν και πήραν τα μετάλλιά τους επέστρεψαν στην Άνθεια κλείνοντας τον κύκλο της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Σπάρτακο” για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία και περιμένουμε τους ποδηλάτες και πάλι το Μάιο του 2023.

Προσθήκη σχολίου

eok epperaa ypourg

espa

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Ταμείο
Περιφερειακής Ανάπτυξη
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιλογή γλώσσας

enggr

Αναζήτηση

Διαγωνισμοί

diavgia
joomla 1.7